Përshkrim

Menaxher, çfarë është ajo?

Ju mësoni të menaxhoni duke bërë.

Në shkollën ose universitetin e inxhinierisë, kjo temë diskutohet shumë rrallë. E di, unë vij nga.

Në biznesin dhe shkollën e menaxhimit, gjatë trajnimit profesional, ne mësojmë teoritë e mëdha të shekujve XNUMX dhe XNUMX. Ndoshta ne do të diskutojmë hulumtimet më të fundit nga fillimi i shekullit XNUMX. Disa raste konkrete dhe shumë teori. E di, kam dhënë mësim atje.

Por e gjithë kjo nuk do t'ju japë mjetet që ju nevojiten për t'u ndjerë në kushtet më të mira të mundshme për të bërë atë që do të paguheni: menaxhimin e një ekipi të përbërë nga burra të vërtetë dhe gra të vërteta.

Ky udhëzues i shkurtër ju ofron, një menaxher i ardhshëm ose një fillestar në profesion, disa nga çelësat e suksesit.

Këto janë gjashtë cilësi thelbësore që do t'ju duhen për të zhvilluar dhe kultivuar. Sepse lajmi i mirë është se e gjithë kjo mund të mësohet, natyrshëm ose me pak përpjekje.

Kështu, ju do të jeni të pajisur personalisht për t'u përballur me situatat e përditshme ose të jashtëzakonshme që vendosin jetën e një menaxheri.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Në heshtjen e marrëveshjes kolektive, a përfitojnë përfaqësuesit e shitjeve nga pagesa konvencionale e shkëputjes?