Meqenëse Google Meet, shërbimi i videokonferencës i zhvilluar nga Google, është i aksesueshëm për të gjithë pronarët e një llogarie Google dhe jo vetëm për anëtarët me pagesë, shërbimi vazhdon të rritet. Në këtë trajnim do të zbuloni se si të kontrolloni pjesëmarrjen tuaj, por edhe si të organizoni dhe menaxhoni konferencat tuaja. Kështu do të mund të përfitoni plotësisht nga të gjitha avantazhet që ofron ky shërbim.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 01/01/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →