Print Friendly, PDF & Email

Shumë prej jush e ndoqën këtë udhëtim zbulimi në industri në sesionin e parë të këtij MOOC të nisur prillin e kaluar dhe ne ju falënderojmë!

Në këtë sesion të dytë të MOOC, ju do të keni kënaqësinë të zbuloni një version më të zgjeruar me synimin gjithmonë për të paraqitur industrinë, dhe industrinë e së ardhmes në veçanti në aspektet e saj të ndryshme dhe Mundesi per karriere e mundshme.

 

Nëse jeni nxënës i shkollës së mesme, student kolegji, student, i rritur me rrogë ose rikualifikim, ky MOOC synon të fitojë një kuptim më të mirë të sektorëve të paraqitur dhe tregtisë me ambicien për t'ju ndihmuar tëorientues shtet'informator falë një grupi MOOC-sh, pjesë e të cilave është ky kurs, i cili quhet ProjetSUP.

Përmbajtja e paraqitur në këtë kurs është prodhuar nga ekipe mësimore nga arsimi i lartë në partneritet me Onisep. Kështu që mund të jeni të sigurt se përmbajtja është e besueshme, e krijuar nga ekspertë të fushës.

 

Ky MOOC është një gjurmët e zbulimit gjë që do t'ju ndihmojë të njihni më mirë sektorin industrial, i cili ende shumë shpesh përcjell stereotipe negative të lidhura me mundimin, punët jo tërheqëse dhe mosrespektimin e mjedisit. Këto apriori mund të korrespondojnë me një realitet në një kohë të caktuar, por ju do ta kuptoni më mirë realitetin e sotëm në botën e industrisë dhe veçanërisht do të merrni parasysh të gjitha perspektivat dhe mundësitë e industrisë së së nesërmes, dhe kjo duke u njohur me konceptin e industrisë së së ardhmes ose 4.0!

Ne do t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja: çfarë është industria? Çfarë kuptojmë me industrinë e së ardhmes? Si punoni atje? Cila është gama e profesioneve që mund të gjenden atje? Si i aksesoni këto profesione?

LEXO  Llogaria personale e trajnimit: telefonata, SMS, kini kujdes nga përpjekjet për mashtrim

Tregtimet e industrisë janë multiples, janë të destinuara për të gjithë, gra, burra, të diplomuar, të padiplomuar, të rinj e të vjetër, me një të përbashkët, ata janë beton, dhe përmes trajnimit, ato ofrojnë shumë mundësi zhvillimi. Këto punë i japin krenari krijimtarisë suaj dhe nëse po kërkoni t'i jepni kuptim karrierës suaj profesionale, keni ardhur në vendin e duhur!