Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Burimi është i ndërlikuar. Përndryshe, nuk do të flisnim aq shpesh për të.

Ka të bëjë me gjetjen dhe tërheqjen e kandidatëve që do të bëjnë ndryshimin. Për ta bërë këtë, ju duhet të krijoni një gyp të vërtetë për t'i sjellë ato tek ju. Duhet të zgjidhni mjetet dhe mediat e duhura për të shpërndarë informacionin tuaj.

Disa aktivitete rekrutimi janë të lehta sepse ka pak konkurrencë në sektorët në fjalë. Të tjerat janë “katastrofike”, sepse duhet të luash të gjitha letrat për të marrë kandidatë në degë të caktuara.

Në këtë kurs, do të mësoni rreth mjedisit të rekrutimit dhe se si ai ndikohet vazhdimisht nga luhatjet sociale dhe ekonomike.

Kjo do t'ju lejojë të përdorni gamën gjithnjë në zgjerim të mjeteve të burimeve njerëzore. Do të mësoni metodat tradicionale të kërkimit dhe një shumëllojshmëri mjetesh kërkimore dixhitale që plotësojnë dhe pasurojnë njëra-tjetrën.

Në këtë udhëzues do të gjeni informacion më të detajuar se si të përdorni të gjitha këto mjete.

– Një listë kontrolli e asaj që duhet të bëni përpara se të filloni.

– Krijo një “Profil” të kandidatit ideal.

– Optimizimi i shpërndarjes dhe prezantimit të ofertës suaj.

Së fundi, ne do të shohim komunikimin e biznesit të nevojshëm për të tërhequr kandidatët e duhur.

Më pas mund të filloni të kërkoni kandidatë dhe të shihni se cilat metoda janë të dobishme dhe cilat do t'ju çojnë drejt e në mur.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→