Është një proces mjaft i mirë për Lamine, 44 vjeç, një ish-recepsionist dhe zhvillues web në zhvillim, i cili nuk kënaqet me marrjen e diplomës para verës, aktualisht po bën intervista pune për të zgjedhur se në cilën kompani do të ndjekë. praktikimi i tij në një tregti prej të cilave, ai pranon me gjithë përulësinë, ai nuk dinte asgjë deri vonë. Takohen.

"Zhvillimi i uebit, për mua, ishte fjalë për fjalë kineze", Lamine komenton kur u pyet për parakushtet e tij kur hyn në kursin e trajnimit ifocop. Ai sot argëtohet, por nuk e fsheh që për të ndjekur stërvitjen dhe për të marrë diplomën, duhej të rrinte. "Përmbahuni nga heqja dorë", pranoni të mos zotëroni gjithçka menjëherë, lëkundni herë pas here ... por jo shumë gjatë për shkak të ekipeve mësimore "Që nuk e kanë lëshuar kurrë" (sic), nuk do ta kisha dëgjuar kështu.

I shkathët, Lamine duhej të mbronte kandidaturën e tij dhe të kalonte disa teste për të integruar trajnimin e tij ifocop. "Isha i vendosur të ndiqja këtë trajnim, motivimi im goditi në shenjë, u pranova, jo pa paralajmëruar se do të ishte intensiv", specifikon ai. Ai nuk do të zhgënjehet dhe do të rifitojë shpejt ritmin e studimeve të larta që kishte ndërmarrë një vit më parë.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Fëmijë i sëmurë: a ka të punësuarit tuaj ditë të veçanta pushimi?