Print Friendly, PDF & Email

Përshkrim

Unë fillova në nënbarkimin e një akomodimi për qira afatshkurtër në Airbnb, tani ka 4 vjet jashtë vendit me 4 x vila që ende më gjenerojnë sot në të ardhura pasive +3500 € / muaj i të ardhurave.

Duke mos pasur ndonjë mundësi huazimi në Francë, i thashë vetes se do të bëja pikërisht të njëjtën gjë: apartamente me qira në qytetin tim dhe qira në Airbnb për qira afatshkurtra.

Në Francë, legjislacioni është shumë i saktë në lidhje me nën-nënçmimin dhe nëse nuk keni kontratë / qira të mirë dhe jo status të mirë ligjor për të mbikëqyrur këtë aktivitet, projekti juaj është i dënuar të dështojë.

Pastaj takova një avokat dhe llogaritarin tim për të hartuar statutin e shoqërisë sime + kontratën / qiranë e përshtatur për këtë lloj aktiviteti.

Qëllimi i këtij trajnimi, i ndarë në disa seanca, është t'ju shpjegojë se si arrita atje dhe kështu t'ju jap këshillat e mia, këshillat e mia dhe sekretet që më lejuan të fitoja lirinë time financiare me këtë aktivitet me rendiment të lartë: qira afatshkurtër.

Unë përdor Airbnb dhe Platformat e Rezervimeve për të operuar nën-nënçmimet e mia.

Unë po ju them menjëherë, ju nuk do të zhgënjeheni me rezultatet që do të merrni me trajnimin tim.

LEXO  Njihuni se si funksionon Pinterest dhe si të përfitoni prej tij.