Print Friendly, PDF & Email

SEMrush është ndoshta një nga mjetet më të përdorura në botë nga tregtarët dhe botuesit e faqeve të internetit. Eshte polivalent, i plotë, specifik dhe lejon tëanalizojnë dhe monitorojnë evolucionin e fushatave tona dixhitale, mjet pas mjeti.

Në këtë trajnim falas SEMrush, Unë ju ftoj të zbuloni mjetet e ndryshme kryesore të SEMrush në mënyrë që të mund të zbatoni dhe optimizoni të gjitha levat tuaja të marketingut.
Në programin e këtij prezantimi udhëzues falas për SEMrush

Kështu, ne do të zbulojmë së bashku mjetet e krijuara posaçërisht për fushat e mëposhtme:

SEO SEA Marketingu i përmbajtjes së mediave sociale Analiza e konkurrencës Monitorimi i projektit

Pra, nëse jeni i ri në SEMrush dhe dëshironi të mësoni më shumë se si ta përdorni atë, mos hezitoni, shikoni këtë kurs falas...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Mësoni rreth mësimdhënies në Shkenca dhe Teknologji Dixhitale