Detajet e kursit

Nëse jeni i ri në LinkedIn ose nëse dëshironi të jeni më të rehatshëm në këtë rrjet social-profesional, ky trajnim është për ju. Me Grégory Mancel, konsulent i strategjisë dixhitale, do të kaloni në veçoritë thelbësore dhe cilësimet e menaxhimit të llogarisë dhe privatësisë. Do të shihni se si të krijoni, plotësoni dhe optimizoni profilin tuaj në mënyrë që të gjendeni më lehtë në motorët e kërkimit. Do të mësoni gjithashtu mjete të fuqishme për të zhvilluar një rrjet cilësor, për të kryer monitorim efektiv, për të kërkuar, gjeneruar angazhim dhe për të publikuar me rëndësi në LinkedIn.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Pushimi mjekësor afatgjatë është në rritje në sektorin privat