Punëdhënësit privatë që marrin pjesë në eksperiment do të përfitojnë në kohë reale paradhënien e kredisë tatimore deri në 50 € për shpenzimet e bëra për punësimin e punonjësve në shtëpi ose në shërbimet personale (pastrimi, fëmijë, kopshtari etj.). I testuar fillimisht me punëdhënësit në Veri dhe Paris, ky sistem gradualisht do të përgjithësohet. Parashikuar nga Akti i Financimit të Sigurimeve Shoqërore (LFSS) për vitin 2020, ky eksperiment detajohet në një dekret të botuar në Gazeta Zyrtare 6 nëntor 2020 ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Si të investoni 1000 Euro