Gjatë 6 javëve, zbuloni leva të ndryshme për të përmbushur kërkesat rregullatore dhe për të përmirësuar performancën tuaj të energjisë, si të optimizoni proceset tuaja dhe të vlerësoni interesin për të hyrë në energjitë e rinovueshme ...

E dizenjuar nga ADEME, lojtarë në bashkëpunimin bujqësor, industritë agroushqimore dhe botën akademike, INDUSTRIES AGRI-USHQIMORE MOOC: FITI NË PERFORMANCËN E ENERGJISË, do t'ju japë mënyra konkrete për të optimizuar konsumin tuaj.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bonusi Macron nuk do të rinovohet në 2021