Dëshironi të ofroni një mjet për planifikimin e projektit që është i qartë, i thjeshtë dhe i shpejtë për t'u dizajnuar? Grafiku Gantt është padyshim mjeti më i përshtatshëm për nevojat tuaja. Grafiku Gantt ju lejon të përfaqësoni detyrat e ndryshme të një projekti me kalimin e kohës me shirita horizontale në një grafik.

Mjeti Microsoft Excel është softuer që lejon menaxhimin e të dhënave në formën e një fletëllogaritëse. Shtë një mjet thelbësor për menaxhim dhe organizim në jetën profesionale por edhe personale. Nga Excel, është e mundur të prodhohen tabela Gantt thjesht me një interpretim shumë profesional.

Pavarësisht nëse jeni një sipërmarrës, menaxher, anëtar i një shoqate apo edhe një student, nga momenti që dëshironi të realizoni një projekt, mjeti Gantt mund t'ju lejojë të fitoni në efikasitet. Bothshtë një mjet organizativ por edhe një mjet komunikimi brenda ekipeve të bashkuara rreth një projekti ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Nga rruga, çfarë do të thotë "të jesh dygjuhësh" në të vërtetë?