Deri në fund të këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të:

  • deshifroni diskursin rreth AI për të kaluar nga idetë e marra në pyetje mbi të cilat mund të mbështeteni për të kuptuar,
  • manipuloni programet e AI për të krijuar një opinion për veten,
  • ndajnë një kulturë minimale mbi këtë temë, për t'u njohur me temën përtej ideve të marra,
  • diskutoni temën, aplikimet e saj, kornizën e saj me bashkëbisedues të ndryshëm për të kontribuar në ndërtimin e aplikacioneve të AI

Përshkrim

Keni frikë nga AI? A keni dëgjuar për të gjithandej? A janë njerëzit të mirë për plehra? Por çfarë është inteligjenca (artificiale) gjithsesi? Class'Code IAI është një qytetar Mooc i aksesueshëm për të gjitha moshat 7 deri në 107 vjeç për të pyetur, eksperimentuar dhe kuptuar se çfarë është Inteligjenca Artificiale… me inteligjencë!