Ju zbuloni gjuhën frënge me Ayssé, Peter, Maria, Rajan, Tania, Haroun dhe Yuta! Ka 17 sekuenca në këtë kurs. Çdo sekuencë përfaqëson 3 orë mësim të pavarur me një temë të ndryshme: jetën e përditshme, kulturën franceze, jetën qytetare ose procedurat administrative.

Në këtë kurs ju praktikoni :
•'degjo me video dhe dokumente audio;
• të leksion me dokumente administrative dhe jetën e përditshme;
•' shkrimi i tekstit me tema të ndryshme dhe qesharake;
• të gramatikore dhe leksik me video për të kuptuar dhe aktivitete ndërvepruese për t'ju trajnuar.
Lundrimi është falas. Së pari mund të punoni në sekuencat dhe aktivitetet që ju interesojnë më shumë.
Mësoni lehtësisht dhe me efikasitet në celularin, tabletin ose kompjuterin tuaj.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e menaxhimit administrativ