Me "Pamën e Situatës së Përbashkët" - një raport franko-gjerman mbi kërcënimin e përbashkët kibernetik në të dy anët e Rhine - ANSSI dhe BSI ofrojnë një pasqyrë të kërcënimit në rritje të ransomware dhe rrisin ndërgjegjësimin për rreziqet dhe sfidat që ato paraqesin. për kompanitë dhe institucionet.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Punë në telefon: a keni të drejtë për kupona të vaktit?