Jeni shitës apo menaxher biznesi dhe po kërkoni klientë të rinj për të rritur qarkullimin tuaj? Vetem nje zgjidhje: perspektiva ne te veshtire. Është treguar se kërkimi telefonik është metoda më efektive dhe më fitimprurëse, kur bëhet mirë. Në këtë trajnim nga Philippe Massol, ju do t'i qaseni parakushteve thelbësore për një përgatitje të mirë për kërkimin telefonik. Do të zbuloni se si të krijoni një skedar kërkimi dhe si të menaxhoni skedarët tuaj të kontaktit. Do të mësoni gjithashtu të ndërtoni fjalimin tuaj, ndonjëherë me fjalën, bazuar në funksionimin e trurit të zvarranikëve dhe në teknika të ndryshme psikologjike. Në fund të këtij trajnimi, sfidoni veten dhe përgatituni të merrni celularin tuaj dhe do të zhvilloni portofolin tuaj të klientëve në vetëm disa telefonata!

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  [Sendinblue] Trajnim me email (kursi 1)