Trajnim falas Linkedin Learning deri në vitin 2025

Puna e një asistenti administrativ mund të jetë sfiduese dhe argëtuese. Në këtë seri videosh, do të merrni këshilla se si të qëndroni të përqendruar dhe të ekuilibruar, të qëndroni në kontakt me menaxherin tuaj dhe të jeni një pasuri për organizatën tuaj. April Stallworth, asistent ekzekutiv dhe trajner, do t'ju ndihmojë të zhvilloni aftësi të rëndësishme si menaxhimi i telefonatave dhe takimeve, menaxhimi i projekteve dhe menaxhimi i shpërqendrimeve në zyrë. Ajo do t'ju prezantojë me mjete dhe burime për të rritur produktivitetin dhe efikasitetin dhe do t'ju ndihmojë të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja. Gjithashtu do t'ju ndihmojë të ndërtoni markën dhe rrjetin tuaj personal për të hapur rrugën për punën ose promovimin tuaj të ardhshëm.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Udhëzues për të përvetësuar në mënyrë kalendarike dhe planifikimin e takimeve