Të keni një ndikim të qëndrueshëm në mendjet e audiencës suaj. Një nga metodat më të mira është të mos e vini në gjumë me një seri diapozitivësh të viteve 80. Në këtë video autori ju tregon se si të merrni rezultate më shumë sesa mbresëlënëse. Rishikuan disa nga bazat në PowerPoint 2019. Një kurs që padyshim do t'ju lejojë të shiheni si një person që zotëron përmbajtjen dhe formën.