Bonjour

Në këtë blog, unë do të flas për ndonjë gjë që më intereson për punë.
Gjëja ime është këshilla, raste konkrete në tema të tilla si, automatizimi i zyrës, mësimi i gjuhëve, produktiviteti dhe gjithçka që sillet rreth zhvillimit profesional.
Mësoni të shkruani një raport, shkurtesat e tastierës në Word, menaxhoni një koleg të vështirë ... Këto janë temat që kam vendosur të adresoj dhe të cilat shpresoj se do të ju kursejnë kohë.
Për të kursyer kohë në punë dhe në shtëpi duke shmangur trajnimin e pafund dhe jashtë temave është një prioritet për mua.
Shfrytëzoj rastin të falënderoj të gjithë ata që janë pjesë e ekipit tim jozyrtar dhe të cilët më ndihmojnë t'ju ofroj artikuj cilësorë.

Gjithsesi, unë ju mirëpres në blogun tim, nëse keni ndonjë sugjerim apo vërejtje për të më bërë mua? Mos hezitoni të më kontaktoni.

Shihemi së shpejti.
Tranquillus.