Tejkalon frikën e tij

Kapërceni frikën tuaj, një mundësi në të cilën nuk besoni më? Po sikur të të thosha se mund të bëhet ... forcë lëvizëse?

Frika, ky emocion që mund të ngrijë, por megjithatë, ekziston për t'ju mbrojtur dhe për të stimuluar ...

Imagjinoni; e gjeni veten në një situatë të rrezikshme dhe kjo frikë ngadalë po zvarritet, është koha për të vepruar, apo jo? Pyete veten: ndoshta ky është sinjali për të shpëtuar veten? Kjo gjithashtu mund të jetë një mënyrë që ju të ndjeheni, të ecni përpara dhe të reagoni.

Frika e dështimit, por edhe ajo e marrjes së një avioni, për të marrë përsipër të humbasë autobusin e tij, që të lihet ... aq shumë situata të ndryshme, por vazhdimisht këtë emocion të njëjtë. Ju e krahasoni atë me një element negativ, për fat të mirë mund të na japë edhe pak shtytje dhe të ndryshojë rrjedhën e jetës sonë në një projekt ose vendim për të marrë.

Mos mendoni se sipërmarrësit e suksesshëm nuk e ndjejnë atë. Ata kanë duruar domosdoshmërisht në rrugën e tyre të krijimit të kompanisë së tyre me marrjen e rrezikut që nënkupton. Qëllimi? Ata morën iniciativën për të ndjekur projektet e tyre.

Hapi i parë është të filloni duke kuptuar atë për ta pranuar më mirë.

Mësoni të kapërceni frikën tuaj sot me këtë video 2 minutëshe. Mos u paralizoni më dhe ktheni frikën tuaj në një motor për t'ju stimuluar.

Në këtë video do të gjeni këshilla dhe këshilla që do t'ju ndihmojnë të tejkaloni veten dhe të lëshoni potencialin tuaj ... dhe të gjitha këto, vetëm në pikat 5:

LEXO  Qëndrimi i kursit: Nisni një Udhëtim të Vetë-Zbulimit

    1) Mjetet e matjes : mund të kesh frikë të pasosh sa të kesh frikë nga dështimi ... Dëgjo frikën që ndien dhe vlerëson nivelin e saj.

    2) Sinjali iagir : Frika si sinjal i veprimit?

    3) Paradë : përgatitje, një element që do t'ju japë besim dhe do të zbusë frikën tuaj.

    4) Relativise A po e luani jetën? Apo ato të fëmijëve tuaj? Merrni kohë për të menduar për këtë.

    5) Vizualizuar Paramendoni dështimin tuaj është e lehtë, por imagjinoni suksesin tuaj është edhe më shumë!

Mos u shqetësoni më, transformoni ankthet tuaja dhe lironi veten.