Karta e kreditit është sot një standard. Shumica e bizneseve (dyqane, butikë dhe restorante) e pranojnë atë si mjet pagese. Ne nuk ecim më me para në xhepa, por me një kartë në kuletat tona. Bankat pastaj vënë në dispozicion të anëtarëve të tyre karta speciale të quajtura karta korporative. Një kartë bankare ndërkombëtare që mbështet projektet lokale.

Një kartë korporate, çfarë është ajo?

Një kartë e korporatës është si një kartë klasike që lejon mbajtësin e saj të tërheqë para nga ATM. Sidoqoftë, një kartë e korporatës është një opsion i preferuar nga disa përfitoni nga disa avantazhe specifike (shërbime të ndryshme asistence dhe sigurimesh).

Crédit Agricole, si të gjitha bankat, ofron karta anëtare me avantazhe dhe privilegje përtej posedimit të thjeshtë të një karte bankare.

Tarifa të reduktuara për vizitat në monumente për anëtarët

Falë një marrëveshjeje të nënshkruar në vitin 2011, mbajtësit e kartës anëtare Crédit Agricole mund të përfitojnë çmime preferenciale për disa monumente kombëtare. Marrëveshja sapo është rinovuar për tre vjet: është një mundësi për të zbuluar vende të privilegjuara në të gjithë Francën.

Si anëtar i Crédit Agricole, ju mund të merrni pjesë në vendimmarrjen e bankës, por jo vetëm! Është gjithashtu mundësia për të përfituar nga avantazhe shumë specifike. Crédit Agricole ju lejon të përfitoni tarifa të reduktuara dhe shumë përparësi ekskluzive duke paraqitur kartën tuaj të anëtarësimit tek partnerët.

Mund të përfitoni nga ofertat në rajonin tuaj dhe në të gjitha fushat: kulturë, sport, muzikë, turizëm, etj.

LEXO  Si të krijoni një plan veprimi ekologjik: trajnim falas

Crédit Agricole sapo ka rinovuar një marrëveshje të nënshkruar në 2011 me Center du Monument National për të ofruar tarifat në grup për anëtarët e monumentit, sponsorizuar nga Fondacioni Crédit Agricole.

Monumentet në fjalë janë:

  • Château d'Angers (6,50 € në vend të 8,50 €);
  • Palais de Tau në Reims (6 € në vend të 7,50 €);
  • Shtëpia e George Sand në Nohant (6 € në vend të 7,50 €);
  • austriaku në trofeun La Turbie Gustus (4,50 € në vend të 5,50 €).

Që nga pranvera e vitit 2013, kjo ofertë është shtrirë në Château de Champs-sur-Marne, financuar nga Crédit Agricole, e cila është ende e hapur për publikun.

Për më shumë se tre dekada, Fondacioni Crédit Agricole Pays de France, së bashku me Bankën Rajonale Crédit Agricole, është përfshirë në restaurimi dhe përmirësimi i trashëgimisë. E njohur si një ndërmarrje publike, objektivi i saj është të mbështesë iniciativat që e bëjnë trashëgiminë një levë reale për zhvillimin ekonomik në rajon.

Përfitimet për anëtarët

Ka shumë përfitime për t'u bërë anëtar. Përveç avantazheve klasike të çdo karte bankare, p.sh.: pagesa e shpejtë dhe ndërkombëtare, tërheqja e lehtë e parave në çdo kohë, si dhe shërbimet e ndryshme të asistencës dhe sigurimit.

Një kartë anëtare e Crédit Agricole ofron gjithashtu privilegje të tjera për pronarët e saj:

  • kartëvizita: duke e përdorur atë, ju merrni pjesë në zhvillimin e rajonit tuaj. Për çdo pagesë, Crédit Agricole do të dhurojë 1 cent në një fond të destinuar për të mbështetur iniciativat lokale dhe 1 Tooket do t'ju dhurohet, të cilin mund ta rishpërndani në një ose më shumë shoqata sipas zgjedhjes suaj;
  • llogari kursimi anëtar: një llogari kursimi e rezervuar për klientët anëtarë, e dobishme në vend;
  • program besnikërie: zbritje dhe programe specifike ofertash për produkte, të vlefshme për ju ose të dashurit tuaj;
  • avantazhin jobankar për të përfituar nga reduktimi i hyrjeve në muze, ekspozita etj. Gjatë gjithë vitit;
  • i ftuar në asamblenë e përgjithshme të bankës vendase: një moment shkëmbimi ndërmjet anëtarëve dhe bankës dhe takimi midis shoqatave dhe profesionistëve vendas;
  • ftesa për evente më specifike të organizuara nga banka ose partnerët e saj gjatë gjithë vitit.
LEXO  Integrimi përmes lëvizjes: Brigitte Klinkert njofton rritjen e mbështetjes për mikro-kredi për njerëzit më të largët nga punësimi

Duhet të dini gjithashtu se nëse keni një kartë kompanie, ju do të konsideroheni një anëtar aktiv. Një anëtar aktiv ka mundësinë të jetë i vetëdijshëm për të gjitha të rejat në lidhje me bankën e tij (fitimet, menaxhimin, etj.) dhe të jetë në gjendje të bëjë të dëgjuar mendimin e tij.

Përveç kësaj, ju mund të takohen me liderët çdo vit dhe ju merrni kompensim të lidhur me kapitalin që varet kryesisht nga performanca vjetore e biznesit të bankës suaj.