Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A mendoni se sipërmarrja nuk është për ju, se duhet të keni ide të mëdha dhe se sipërmarrësit janë thjesht njerëz të famshëm si Bill Gates, Steve Jobs dhe të tjerë? Kursi ynë synon të thyejë këto stereotipe dhe të tregojë se edhe ju mund të bëheni një sipërmarrës. Si e jetoni jetën tuaj të përditshme? Çfarë cilësish keni? Si i krijoni projektet tuaja?

Ky kurs do t'ju ndihmojë të zbuloni kuptimin e vërtetë të kësaj fjale dhe t'ju japë të gjitha mjetet që ju nevojiten për të përcaktuar veten si një sipërmarrës.

Sipërmarrja është mbi të gjitha një gjendje shpirtërore, ndaj guxoni të jeni sipërmarrës!

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Bëni një lartësi të mirë