Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

A keni pasur mundësinë të merrni pjesë në intervista me klientët e mundshëm? Urime, është një arritje e madhe.

Por kjo nuk do të thotë që ju e fituat çështjen. Ju keni nxitur kureshtjen e klientëve të mundshëm, por tani ju duhet t'i bindni ata të blejnë zgjidhjen tuaj.

Në këtë kurs, do të mësoni se si të përgatitni dhe zhvilloni takime të suksesshme me klientët për t'iu afruar një shitjeje.

Në fund të këtyre kapitujve, ju do të keni përmirësuar aftësitë tuaja si përfaqësues shitjesh duke mësuar se si të bëni prezantime bindëse, të trajtoni kundërshtimet e mundshme dhe të mbyllni marrëveshje fitimprurëse në mënyrë që të fitoni kontrata të rëndësishme.

Sekreti për çdo shitës të suksesshëm është përgatitja.

Trajneri, drejtor i shitjeve në OpenClassrooms, në bashkëpunim me konsulentin e shitjeve Lise Slimane, krijoi këtë kurs në mënyrë që të mos habiteni më kurrë kur të takoni klientë të mundshëm.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Kompleti i kontaktit në gjuhën çeke