Ky MOOC synon studentët që përgatiten për një provim pranues për studime në mjekësi ose shkenca të tjera të jetës, studentët e ardhshëm në kimi, farmaci, biologji, gjeologji ose shkenca inxhinierike. Gjithashtu mundëson që mangësitë e vërejtura në fillimin e arsimit të lartë të plotësohen sa më shpejt. Së fundi, do t'i mundësojë kujtdo që është kurioz të kuptojë më mirë botën përreth tij dhe të zbulojë themelet e një shkence emocionuese. Në fund të këtij MOOC, pjesëmarrësit do të jenë në gjendje të lidhin karakteristikat makroskopike të materies me sjelljen e saj atomike dhe molekulare dhe ata do të zotërojnë bazat e kimisë sasiore, ekuilibrave kimikë dhe reaksioneve redoks.

Ky MOOC synon studentët që përgatiten për një provim pranues për studime në mjekësi ose shkenca të tjera të jetës, studentët e ardhshëm në kimi, farmaci, biologji, gjeologji ose shkenca inxhinierike. Gjithashtu mundëson që mangësitë e vërejtura në fillimin e arsimit të lartë të plotësohen sa më shpejt. Së fundi, do t'i mundësojë kujtdo që është kurioz të kuptojë më mirë botën përreth tij dhe të zbulojë themelet e një shkence emocionuese.