Për të qenë në gjendje të përfitoni nga fondet tona të trajnimit për punonjësit tuaj, si dhe të gjithë mbështetjen tonë, dhe para se të paraqisni ndonjë kërkesë për mbështetje, kompania juaj duhet të regjistrohet nga shërbimet tona.

Për të lehtësuar procedurat tuaja të ardhshme administrative, OCAPIAT sapo ka krijuar një formular shumë të thjeshtë për tu plotësuar. Essentialshtë thelbësore të sillni SIRET tuaj.

Pastaj kliko në lidhjen më poshtë për të hyrë në formularin: https://www.ocapiat.fr/demande-enregistrement-entreprise/

Këtë formë do ta gjeni në MJETE.

Çfarë ndodh më pas?

OCAPIAT do të vërtetojë regjistrimin e kompanisë tuaj. Ju do të merrni një email (në adresën e futur në fushën "kontakti kryesor" i formularit) duke ju ftuar të finalizoni krijimin e zonës tuaj të përdoruesit në ekstranetin tuaj të jetë në gjendje të bëjë kërkesa për mbështetje.

Kush është i shqetësuar?

Nëse kurrë nuk keni paguar kontributet tuaja ligjore drejtpërdrejt dhe kurrë nuk jeni thirrur në OCAPIAT në të kaluarën (ose pjesa ish-OPCALIM, FAFSEA ose PCMCM e AGEFOS-PME e bashkuar në OCAPIAT në Prill 2019) atëherë kompania juaj (ose klienti juaj nëse jeni një firma e kontabilitetit) mund të mos jetë regjistruar ende nga SIRET-i juaj.

Kush nuk preket?

Çdo kompani që tashmë i ka komunikuar SIRET saj OCAPIAT.
Si kujtesë, për

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Trajnim alternativ: intervista alternative e rekrutuesit