Detajet e kursit

Në kohën e multikulturalizmit, bëhet thelbësore të zgjeroni fushën tuaj të komunikimit. Me Jean-Marc Pairraud, ju do të matni rëndësinë e të kuptuarit të bashkëbiseduesve tuaj dhe aftësinë për t'u dhënë atyre një mesazh koherent. Në fund të këtij trajnimi, ju do të keni gjithçka që ju nevojitet për të pasur sukses në komunikimin multikulturor.

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Përmirësoni aftësitë tuaja themelore të fjalës