Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Bota po ndryshon dhe ju ndiheni pak të humbur në teknologji?

Por nëse doni të keni sukses profesionalisht, duhet të përdorni mjete online për të komunikuar dhe bashkëpunuar.

Email, shkëmbim skedarësh, video-konferenca dhe platforma bashkëpunimi. Këtu janë disa nga temat kryesore që do të trajtohen. A keni përmendur disa emra konfuzë të aplikacioneve?

Cilin të zgjidhni sipas nevojave tuaja? Si të silleni me këto platforma të reja? Çfarë mjetesh mund të përdorim për komunikim dhe bashkëpunim? Si të përdorni komunikimin dixhital për të mbrojtur veten dhe të tjerët?

Ky kurs jep përgjigje për këto pyetje.

Do të fitoni gjithashtu aftësitë bazë të nevojshme për t'u përshtatur lehtësisht dhe në mënyrë të pavarur me ndërfaqe të ndryshme, sepse mjetet e së ardhmes nuk janë mjetet e së tashmes.

Pra, nëse doni të përmirësoni aftësitë tuaja të komunikimit në internet në mënyrë që të mund të komunikoni në të ardhmen, regjistrohuni në këtë kurs sa më shpejt të jetë e mundur!

Vazhdoni trajnimin në faqen origjinale→