Kursi më gjithëpërfshirës i Shenjës Zoho i disponueshëm në Udemy: Si të krijoni dokumente interaktive për t'i firmosur dixhitalisht.

Courses Kurse të azhurnuara + Qasje gjatë gjithë jetës + Videot e reja rregullisht
★ FALAS

Një metodë që shkon direkt në pikën: pa blabla ose terma teknikë, si të krijoni dhe konfiguroni dokumentet tuaja interaktive për t'i nënshkruar ato në mënyrë dixhitale pa letër dhe në distancë.

➤ Një mësim i shpejtë dhe efikas në më pak se 50 minuta:

  • Përgatitja e dokumenteve tuaja Word / Excel / Etj.
  • Eksportimi i dokumenteve tuaja në formatin PDF
  • Krijimi i llogarisë suaj Zoho Sign
  • Konfigurimi fillestar
  • Konfigurimi i dokumentit tuaj
  • Krijimi i dokumentit tuaj me zona të nënshkrimit
  • Këshilla dhe objekte interaktive ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Lëvizshmëria urbane në Afrikë