Përshkrim

Mirësevini në këtë kurs në "Krijoni dyqanin tuaj Shopify në Dropshipping".

Në fund të këtij trajnimi, ju do të zotëroni në mënyrë të përsosur mjedisin Shopify dhe do të jeni në gjendje të ndërtoni një dyqan nga A në Z duke ju lejuar të bëni shitjet tuaja të para. Unë filmoj ekranin tim dhe ju drejtoj në çdo hap.

Nga krijimi i dyqanit, tek konfigurimi, përmes shtimit të produkteve dhe dizajnit të dyqanit tuaj, gjithçka shpjegohet në detaje.

Kursi ideal për fillestarët:

  1. Nuk kërkohen aftësi teknike
  2. 14 ditë provë falas Shopify
  3. Mos e humbni kohën tuaj dhe shkoni direkt në temë

Objektivi i këtij kursi është të lejojë këdo që të krijojë një dyqan nën Shopify dhe të fillojë të mbledhë shitjet e tyre të para.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Marrëveshjet kolektive: punëdhënësi duhet të tregojë se ka organizuar mirë monitorimin e ngarkesës së punës së punonjësve të tij në ditët e paketës