Kursi më i plotë i Formularëve të Google në dispozicion në Udemy: si të krijoni sondazhe, kuize & kuize në vetëm disa klikime.

★ Standardi që nga viti 2017
Courses Kurse të azhurnuara + Qasje gjatë gjithë jetës + Videot e reja rregullisht
★ FALAS

Një metodë që shkon direkt në pikën: pa blabla ose terma teknikë, si të krijoni, konfiguroni format tuaja, përcaktoni pyetjet tuaja për të marrë numrin maksimal të përgjigjeve.

➤ Një mësim i shpejtë dhe efikas në më pak se 55 minuta:

  • Krijimi i formës tuaj
  • Dizajni
  • Vendosja
  • Duke shtuar pyetjet tuaja
  • Këshilla
  • Objekte (tituj, imazhe, video)
  • Temat dhe skenarët
  • Konfigurimi i MCQ & Kuizeve tuaja
  • Analiza e rezultateve...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

 

LEXO  Falas: Perspektivat e kërkesës