Përshkrim

Ju do të mësoni se si të keni sukses në krijimin e imazhit tuaj të markës shumë shpejt duke përdorur mjete të zhvilluara nga fillestarët për të krijuar me sukses një markë brenda pak minutash dhe për të gjetur klientët tuaj të parë!

në fund të trajnimit, ju do të dini:

- Krijoni një logo

- Dilni me ide për projektin tuaj

– Kontrolloni disponueshmërinë e tij me INPI

- Krijoni një statut grafik

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Teknika dhe trashëgimi