Përshkrim

Po kërkoni të gjeni ndonjë punë? Atëherë ky trajnim nuk është për ju! Ky trajnim është për njerëzit që e marrin seriozisht kërkimin e tyre të punës dhe që nuk duan vetëm ndonjë punë, por një punë që u përshtatet vërtet atyre. Ky trajnim do t'ju lejojë të zbuloni të gjitha sekretet e rekrutimit për të marrë të gjitha intervistat që dëshironi.