Përshkrim

Gjatë këtij kursi, do të mësoni të zotëroni mjetin e sistemit IO

System io është një aplikacion SaaS i krijuar nga Aurélien Amacker, e cila lejon menaxhim të plotë dhe intuitiv të marketingut tuaj në Internet.

Në kontekstin e kryerjes së një aktiviteti fitimprurës në internet, ky aplikacion do të lehtësojë shumë detyrën tuaj.

Se ju shisni produkte ose shërbime në internet, ky mjet do t'ju kursejë kohë dhe energji për menaxhim efikas të biznesit tuaj.

Një zgjidhje gardiane, e krijuar për të përmirësuar menaxhimin e një biznesi të automatizuar në internet:

  • Marketingu me email për dërgimin e postës elektronike te klientët dhe klientët
  • Krijimi i një gypi shitjesh të nevojshëm për faqet e pritjes kushtuar prezantimit dhe shitjes së produkteve dhe shërbimeve tuaja
  • Menaxhimi i operacioneve financiare të tilla si mbledhja dhe dërgimi i produktit dixhital te klienti

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Bazat e ligjit funeral