Përshkrim

Sistemi io është një Softueri i marketingut në internet SAAS gjithçka në një krijuar nga Aurélien Amacker i cili ju lejon të menaxhoni të gjithë biznesin tuaj në internet, më shumë se sa mundeni me mjetin:

 • organizoni trajnimin tuaj
 • krijoni hinka shitjesh
 • krijuar një blog
 • dërgoni email përmes një buletini dhe/ose përgjigjes automatike
 • ekzekutoni një program shoqërues

Sistemi io është një alternativë e besueshme për Learnybox, Wordpress, Clickfunnel dhe Kooneo.

Në këtë trajnim falas në Systeme io do të mësoni se si të përdorni mjetin. Në trajnim do të mësoni të:

 • konfiguroni nga System io
 • krijoni dhe modifikoni një gyp të shitjeve
 • krijuar një blog
 • dërgoni një gazetë
 • krijoni një sekuencë emaili
 • shtoni dhe botoni trajnimin tuaj në internet
 • krijoni një program shoqërues
 • promovoni informacionin e produktit tuaj përmes tregut Systeme io
 • promovoni programin e filialeve Systemeio

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Krijoni një listë zbritëse në Excel