Përshkrim

Në këtë trajnim, ju do të mësoni se si të krijoni një sit të shkëlqyeshëm për të pritur dhe shitur trajnimin tuaj në internet, produktet dixhitale dhe pajtimet.

Ka shumë platforma trajnimi në internet atje, por shpesh ato janë:

  • I dashur
  • Në Anglisht
  • Jo ergonomik
  • Nuk është e lehtë për t'u përdorur

Gjatë kërkimit tim, zbulova Podia. Platforma MË E MIRË kushtuar trajnerëve online për mendimin tim.

Ne do të shohim se si të përdorim fuqinë e kësaj platforme, për të nxitur biznesin tuaj dhe për të ofruar përvojën më të mirë për klientët tuaj.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Leje me pagesë dhe RTT: një bonus për stafin e spitalit