Në këtë kurs, do të mësoni se si të konfiguroni të dhënat tuaja në një karte interaktive, me ndihmën eLë pas dhe mjeti i hartave 3D!

Përgatitni të dhënat tuaja, personalizoni hartën tuaj, krijoni skenarë…dhe eksportoni projektin tuaj në HD!

I gjithë kursi do të udhëhiqet nga një rast praktik i nxjerrë nga të dhënat reale, përkatësisht aksidentet rrugore në Nju Jork.

Ndihmoni policinë të kuptojë më mirë zonat me rrezik të lartë aksidenti, duke i dhënë asaj një harta interaktive 3D !

Çfarë janë hartat 3D?

Me hartat 3D, mund të vizatoni të dhëna gjeografike dhe kohore në një glob 3D ose një hartë të personalizuar, t'i shikoni ato me kalimin e kohës dhe të krijoni turne me udhëzues që mund t'i ndani me të tjerët. Mund të përdorni Hartat 3D për të:

  • Vizatoni mbi një milion rreshta të dhënash vizualisht në hartat e Microsoft Bing në format 3D nga një tabelë Excel ose model të dhënash në Excel.
  • Përfitoni njohuri duke parë të dhënat tuaja në hapësirën gjeografike dhe duke parë se ora dhe data e të dhënave ndryshojnë me kalimin e kohës.
  • Regjistroni pamjet e ekranit dhe krijoni skena të shkurtra, prezantime video që mund t'i ndani shumë kohë, duke kapur audiencë si kurrë më parë. Ose eksportoni turne udhërrëfyese në video dhe ndajini ato gjithashtu.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Maskë në biznes: refuzimi i veshjes do të penalizohet