Videot e ndryshme të trajnimit të ofruara nga Z. Rossetti Stéphane janë të një cilësie të shkëlqyeshme. Një numër rastesh praktike paraqiten në detaje. Duke e ndjekur atë në YouTube jeni i sigurt se do të mësoni shumë dhe do të zhvilloni aftësitë tuaja shumë shpejt.

Prodhimi i një kuponi pjesëmarrjeje me zona të prera arrihet lehtësisht me pikat e vazhdimit të stacioneve dhe krehërve. Ne ndërtojmë zonat e shkrimit me linja udhëzuese në mënyrë që marrësi të mund të shkruajë me lehtësi informacionin e kërkuar prej tij, si emrin dhe adresën e tij. Ne luajmë në pozicionet e skedave dhe hapësirave midis paragrafëve për të transmetuar prezantimin dhe për të balancuar paraqitjen. Ne bëjmë zona kriptogrami duke përdorur Word Combs për ta bërë më të lehtë futjen e kodit postar dhe numrave të telefonit në kuti. Ne ofrojmë kuti të dukshme të kontrollit duke përdorur simbole dhe karaktere speciale për të lehtësuar përgjigjet...

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

  

LEXO  Punëtorët me aftësi të kufizuara: dispozita të reja në shërbimin publik