Detajet e kursit

Mjedise toksike të punës mund t'u kushtojnë shumë bizneseve për shkak të humbjes së produktivitetit, çështjeve shëndetësore të punonjësve dhe ndonjëherë edhe proceseve gjyqësore. Këshilltarja për Burimet Njerëzore Catherine Mattice Zundel shpjegon se si organizatat që investojnë në zhvillimin e mjediseve pozitive arrijnë kthime të konsiderueshme në investimet e tyre. Nëse vuani nga negativiteti në biznesin tuaj, mund të krijoni një vizion të ri të përqendruar në ndryshime, me ndihmën e një komiteti të kulturës që do t'ju ndihmojë ...

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →