Print Friendly, PDF & Email

Deri në fund të këtij kursi, ju do të jeni në gjendje të:

  • Bazat e aksesit dixhital
  • Elementet thelbësore për hartimin e një kursi të aksesueshëm në internet
  • Si ta përgatisni MOOC-in tuaj në një mënyrë gjithëpërfshirëse

Përshkrim

Ky MOOC synon të shpërndajë praktikat më të mira në aksesin dixhital dhe kështu t'u mundësojë të gjithë projektuesve të përmbajtjes arsimore të krijojnë kurse online të aksesueshme për numrin më të madh të nxënësve, pavarësisht nga konteksti i tyre i shfletimit dhe paaftësia e tyre. Do të gjeni çelësat e qasjes për të adoptuar, që nga zanafilla e projektit MOOC deri në fund të shpërndarjes së tij, si dhe mjete praktike, për të mundësuar prodhimin e MOOC-ve të aksesueshme.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Trajnimi FNE: aksesoni fonde shtesë për të financuar trajnimin tuaj!