Lë pas është një mjet i fuqishëm, mjaft i aftë për të krijuar Dashboards shumë i plotë, vizualisht profesionistët, duke lejuar përditësimin dinamik të të dhënave dhe me elementë ndërveprimi shumë të avancuar (grafikë, segmentim, menaxhim me shumë faqe).

Në menynë e këtij kursi, do të mësoni gjithçka që ju nevojitet për të krijuar këtë lloj paneli:

– Si të përgatiten të dhënat për krijimin e një pulti?

– Integroni një kartë grafike në Excel

– Përdorni Tabelat kryesore dhe PivotCharts për të shfaqur të dhënat tuaja

– Shfaqni në mënyrë dinamike periudhën e krahasimit në KPI-të tuaja

– Shtoni filtra dhe Segmente për vizualizimet tuaja

– Krijoni menu brenda pultit tuaj

Për të mësuar të gjitha këto, ne do të mbështetemi në të dhënat komerciale nga dyqanet e Google. Kjo do të na lejojë të ndërtojmë një panel kontrolli të performancës bazuar në të dhëna reale.

Një pjesë "Ushtrimi" është planifikuar në fund të kursit në mënyrë që të mund të testoni njohuritë tuaja.

Shpresoj të shoh shumë prej jush për këtë kurs! ?

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Bonusi Macron nuk do të rinovohet në 2021