Detajet e kursit

Përdorni fuqinë e plotë të Word 2016 për CV-në dhe letrën tuaj motivuese! Në këtë seminar nga Jean-Luc Delon, merrni kontrollin e mjeteve të softuerit për të përpunuar drejtpërdrejt përmbajtjen tuaj. Diskutoni teknikat e paraqitjes dhe mësoni se si të strukturoni, menaxhoni dhe organizoni shpejt dokumentet tuaja. Zbuloni gjithashtu një metodologji të përgjithshme për shtrimin e çdo lloj dokumenti të shkurtër në Word 2016. Në fund të këtij trajnimi do të dini se si të lini përshtypje të mirë, do të krijoni një CV cilësore dhe do t'i bëni letrat tuaja motivuese shumë tërheqëse!

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyeshme. Disa prej tyre ofrohen falas pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson ju nuk hezitoni, nuk do të zhgënjeheni. Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një pajtim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Mund të jeni i sigurt se nuk do të tarifoheni pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të azhurnoheni në shumë tema.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Aplikoni një qasje të shëndetit dhe sigurisë në punë