Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Një nga kolegët tuaj të marrë pjesë në një nga prezantimet tuaja. Ndoshta prezantimi që pa ishte i dobishëm për të dhe e ndihmoi të kuptonte pikën tuaj. Megjithatë, ai/ajo mund të ketë parë dokumente konfuze dhe të parëndësishme.

Për të bërë një prezantim të mirë, duhet të dini se si të përdorni softuerin tuaj të paraqitjes së rrëshqitjes. Ky kurs shpjegon funksionet bazë të softuerit të prezantimit.

Ky kurs nuk është vetëm për adhuruesit e PowerPoint, por për të gjithë programet e prezantimit, duke përfshirë Keynote, Google Slides dhe Office Impress!

Meqenëse ky kurs ka të bëjë me komunikimin, ne do të trajtojmë gjithashtu këshilla të rëndësishme për dhënien e prezantimeve.

Nëse jeni folës fillestar ose dëshironi të krijoni prezantime të thjeshta dhe efektive, ky kurs është për ju.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→