A keni nevojë për reagime nga audienca juaj, klientët tuaj, vizitorët tuaj? A keni nevojë të vendosni një pyetësor në faqen tuaj të internetit, por nuk e dini se si? Ky trajnim falas ju shpjegon hap pas hapi se si:

Këtu është një tutorial fillestar hap pas hapi për të shpjeguar se si të konfiguroni zgjidhjen TYPEFORM, e cila ju lejon të krijoni Forma të përshtatshme, të rrjedhshme dhe intuitive. Fuqia e Typeform është se ju ofron shabllone formash dhe veçori kryesore për të inkurajuar vizitorët tuaj t'u përgjigjen të gjitha pyetjeve. Ju gjithashtu mund të integroni një sistem pagese STRIPE në formularin për të faturuar produktet ose shërbimet tuaja. Typeforme është evolucioni i dukshëm i pyetësorëve në internet për të kapur të gjitha të dhënat që do t'ju lejojnë të kuptoni më mirë audiencën tuaj, të automatizoni proceset dhe të shesni në internet! ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →

LEXO  Krijoni vetë blogun tuaj me lehtësi