Print Friendly, PDF & Email

Shpejt dhe në thellësi mësoni për funksionet kryesore të Binance

Nëse jeni të interesuar në Bitcoin, Ethereum, Doge dhe aseteve të tjera dixhitale, nuk mund të humbisni Binance : platforma numër 1 për kriptovalutë.

Platformshtë platforma më e plotë që ofron një mori karakteristikash dhe numrin më të madh të kriptovalutave, gjë që e bën atë tërheqëse, por edhe komplekse.

Këtu do të shohim të gjitha tiparet kryesore për të cilat do të duhet të filloni të përdorni platformën blerje, shitje et tregtar kriptovaluta

Ky kurs 100% FALAS përbëhet nga 9 udhëzime video.

Në programin e këtij kursi Crypto: fillimi i Binance :

  • Regjistrohuni në platformë
  • Siguroni llogarinë tuaj
  • Depozitoni para
  • Bleni monedha cryptocurrency
  • Kartela Visa falas e Binance
  • Shisni dhe tregtoni kriptot tuaja
  • Ndërfaqja e tregtimit në vend
  • Tregtimi i të ardhmes
  • Efektet e levave

Ju lutemi vini re, ky kurs nuk përmban këshilla për investime. Tregu i kriptovalutave mund të jetë jashtëzakonisht fitimprurës, por mund të jetë edhe i rrezikshëm disa herë. Përdorni platformën me kujdes dhe mos investoni paratë që ju duhen për të jetuar ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Punë telefonike me rekomandim të mjekut të punës: a duhet të respektoni?