Print Friendly, PDF & Email

Me kursin tim për të investuar në kriptë për fillestar 2, ju do të vazhdoni (vazhdimi i kursit numër 1) me atë që më shtyu të bëj një kurs të dytë, i cili do të përcaktojë suksesin tuaj, stilin tuaj të investimit në varësi të personalitetit tuaj, zgjidhni njësinë më të mirë kohë për të bërë transaksionet tuaja sipas orarit tuaj, një teknikë tregtare me një metodë të plotë themelore për të analizuar një statut grafik në MT4, një analizë të plotë të 27 projekteve nga 300 ide të studiuara, portofolin tim (12 projekte) me projektet që unë ' kam investuar në alokim +% dhe shumë më tepër… Unë e bëra këtë kurs të dytë posaçërisht sepse dua të ndihmoj të tjerët që fillojnë me kripto. Unë vetë do të doja të kisha ndihmë në fillim për të më drejtuar dhe për të mos bërë gabime të kushtueshme që do të kisha dashur të bëja pa të. Sigurohuni që ky kurs do t'ju ndihmojë të njiheni më mirë me teknikën time tregtare e cila ...

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Reklamimi në Facebook: Masterclass Retargeting