Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Do të mësoni hap pas hapi se si të bëni ato që quhen gardhe dhe inventarë. Të gjitha këto detyra kryhen një herë në vit, pasqyra e të ardhurave dhe bilancit. Ato përdoren kryesisht për të llogaritur taksën e korporatës.

Le të shohim pse dhe si ta fusim këtë informacion.

Në këtë udhëzues, ne do të përdorim tabela për t'ju ndihmuar të merrni një ide më të mirë. Nëse dëshironi të futni informacionin tuaj, ju rekomandoj të krijoni një spreadsheet dhe ta futni atë si në shembujt që përshkruhen një nga një. Në këtë mënyrë do të jeni gati të ruani të gjitha të dhënat tuaja të mbylljes.

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→