Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Mësoni dhe asimiloni shpejt hyrjet më të rëndësishme të kontabilitetit për biznesin tuaj, hap pas hapi.

Edhe nëse nuk keni pasur mundësi të mësoni se si funksionon kontabiliteti, mos u frikësoni, ne do t'ju shpjegojmë gjithçka në detaje!

Së shpejti do të shndërroheni në një robot dhe do të bëni llogaritë në kokën tuaj.

Kursi do të shpjegohet në tabela në mënyrë që ta vizualizoni më mirë. Nëse dëshironi të përfitoni nga kursi për të përgatitur shënimet tuaja të kontabilitetit, ju rekomandojmë të krijoni një tabelë dhe ta plotësoni atë me ritmin e trajnimit. Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të mbani gjurmët e të gjitha transaksioneve tuaja aktuale. E cila nuk është e papërfillshme për një fillestar.

Vazhdoni trajnimin në faqen origjinale→