[KTHIMI]

Septembre 9 2021

Septembre 30 2021

A keni një projekt trajnimi profesional? Po përgatitja për kthimin tuaj në shkollë tani?

A doni të përmirësoni aftësitë tuaja, të ndryshoni punë ose thjesht të fitoni aftësi të reja? Rritni lëvizjen tuaj profesionale duke konsideruar një projekt trajnimi të përshtatur për nevojat tuaja, me ne!  

Në mënyrë që t'ju ofrojmë mbështetjen më të mirë të mundshme, ne ofrojmë dy lloje të takimeve në fillim të vitit shkollor!  

Të enjteve 9,16, 30 dhe 11 shtator në 18 dhe XNUMX pasdite: një takim "Rritni projektin tuaj të trajnimit me Cnam" për të mësuar në lidhje me ofertën tonë të trajnimit (blloqet e aftësive në veçanti) dhe fondet që mund të mobilizohen. 
  Të Premten 10 dhe 17 Shtator dhe 1 Tetor nga ora 14:30 deri në 17:30 pasdite: një takim "Unë përfundoj dosjen time të regjistrimit": një afat kohor i dedikuar përfundimit të dosjeve të regjistrimit në prani të këshilltarëve.

Për të shënuar:
Këto takime do të organizohen duke respektuar gjestet pengesë. Regjistrimet do të hapen së shpejti. Qëndro i lidhur!

Konsultohuni me ofertën tonë të trajnimit tani!  <!– fundi #përshkrim