Misioni i shërbimit ndaj klientit është t'u sigurojë klientëve përvojën më të mirë të mundshme. A e dini se profesionistët janë në gjendje të sigurojnë që marrëdhënia midis klientëve dhe kompanisë të mbetet e fortë? Në këtë trajnim, Myra Golden paraqet një qasje të thjeshtë të përbërë nga katër hapa që mund të përdoren në një mori kontekstesh dhe ndërveprimesh me klientët. Zbuloni stilet, qasjet dhe metodat e komunikimit që mund të aplikoni…

Trajnimi i ofruar në Linkedin Learning është i një cilësie të shkëlqyer. Disa prej tyre ofrohen pa pagesë dhe pa regjistrim pasi të jenë paguar. Pra, nëse një temë ju intereson, mos hezitoni, nuk do të zhgënjeheni.

Nëse keni nevojë për më shumë, mund të provoni një abonim 30-ditor falas. Menjëherë pas regjistrimit, anuloni rinovimin. Kjo është për ju siguria për të mos u tarifuar pas periudhës së provës. Me një muaj keni mundësinë të përditësoheni për shumë tema.

Paralajmërim: ky trajnim supozohet të bëhet përsëri duke paguar më 30/06/2022

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale →