Cette Trajnim për Word 2013 do t'ju lejojë të zotëroni me shpejtësi mjetet dhe tiparet e reja të versionit të fundit të softuerit të famshëm të përpunimit të fjalëve nga Microsoft.

Në programin e këtij trajnimi Word 2013

Ndër veçoritë e reja të Word 2013 të diskutuara në këtë trajnim, ne do të shohim në veçanti:

ruajtjen dhe ndarjen e skedarëve Word me OneDrive ; veçanërisht efektive për punë bashkëpunuese krijimin dhe modifikimin e Shabllonet e dokumenteve Word le mënyra e leximit që ju lejon të përdorni Word në modalitetin e tabletit se si të menaxhoni dokumente të gjata dhe komplekse duke përdorur mjetet e formatimit dhe rishikimit koment fus media (imazhe, video, etj.) dhe shpërndajini ato në internet, gjithashtu, ruani skedarët e fjalëve dhe eksportojini ato në formatin PDF ...

 

 

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale

LEXO  Blini bitcoin tuaj të parë në Coinbase