Trajnim premium plotësisht falas i OpenClassrooms

Puna e pavarur është ëndrra e shumë njerëzve: të ndjekësh hobi, të punosh në projekte interesante dhe të mos marrësh urdhra nga njerëzit…….

Por për të filluar të pavarur, ju duhet të keni një minimum organizimi.

Çfarë statusi duhet të zgjidhni?

Çfarë do të shisni, kujt dhe me çfarë çmimi?

Ku dhe si do t'i gjeni klientët tuaj të parë dhe si do t'i mbani ata?

Si mund ta dalloni veten nga konkurrenca?

Si do ta menaxhoni dhe rritni në mënyrë efektive biznesin tuaj?

Si do t'i organizoni aktivitetet tuaja të përditshme?

Në këtë kurs, unë do t'ju ndihmoj të ngriheni si një profesionist i pavarur dhe të kuptoni se çfarë ju pret e ardhmja, në mënyrë që të jeni më të përgatitur. Së bashku do të shohim bazat e fillimit të një biznesi: vendin e punës, komunikimin, aktivitetet e përditshme organizative dhe shumë më tepër.

A jeni gati për të bërë hapin?

Vazhdoni të lexoni artikullin në faqen origjinale→

LEXO  Si të optimizoni asetet dhe investimet tuaja?